NIPIDESverbeeldt het verleden... vandaag
Wat is nu eigenlijk precies 3D? De plaatjes staan immers stil..?
Nipides levert stilstaande afbeeldingen van driedimensionale computermodellen. Dit wil zeggen dat een tafereel desgewenst vanuit elke hoek kan worden bekeken, in overleg met de klant. Vindt u bijvoorbeeld de afbeelding goed, maar had u het liever vanuit een nčt iets ander standpunt gezien willen hebben? Geen probleem, en letterlijk een kwestie van een druk op de knop.

De voordelen van een met de computer gemaakte illustratie
De computer geeft een precisie die bij een tekening haast onbereikbaar is. Afmetingen, dimensies en perspectief kloppen altijd en zijn zo nauwkeurig als de aangeleverde informatie. Computerreconstructies hebben een ongelooflijk hoge detaillering. Daarnaast kunnen, zoals hierboven vermeld, afbeeldingen makkelijk worden gedraaid en vanuit een andere hoek worden bekeken, iets wat voor een tekenaar heel wat extra werk zou betekenen.

Formaat, bestandsvorm en aanlevering
De afbeeldingen kunnen in vrijwel elk gewenst formaat worden aangeleverd, in verschillende bestandsvormen (JPEG, PNG, etc...). De meeste afbeeldingen zijn klein genoeg om via een normale e-mail te worden verstuurd, maar desgewenst kunnen ze op een CD-ROM worden gezet en met de post worden verzonden.

Wat kost een illustratie?
De kosten van de illustraties variëren, en zijn voornamelijk afhankelijk van de uren die nodig zijn om ze tot stand te brengen. Een grote illustratie met veel detaillering zal daarbij uiteraard meer tijd vragen dan een simpelere afbeelding. Nipides neemt daarom eerst samen met u uw wensen door, en stelt vervolgens vooraf een offerte op. Zo blijven verrassingen na afloop uit.Voor meer informatie:

info@nipides.nl
© Nipides. Alle op deze site getoonde afbeeldingen zijn eigendom van Nipides. Alle rechten voorbehouden.